ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Web Offer - Έξτρα Έκπτωση 10% Για όλες τις online συναλλαγές με κάρτα.

Τρόποι Αποστολής & Αλλαγές

Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική και Courier Center εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Για αγορές κάτω των 40,00€ επιβαρύνεστε με επιπλέον 3,00€ κόστος μεταφορικών και για αγορές άνω των 40,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής.


Επιστροφές

1. Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος που αγοράσατε από το www.blackpapigion.gr, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους: 

A. μέσω τηλεφώνου στο 210 27 95 859 και 210 27 95 555

B.μέσω του chat της σελίδας μας www.blackpapigion.gr

C. μέσω της εφαρμογής Facebook, στη σελίδα μας BlackPapigion.gr με προσωπικό μήνυμα

D. μέσω e-mail στο info@blackpapigion.gr

*με όποια διαδικασία επιλέξετε, θα πρέπει να έχετε διαθέσιμα:

a. τον αριθμό της παραγγελίας σας

b. την ημερομηνία της παραγγελίας

c. τα στοιχεία (ονομ/νυμο) που έγινε η παραγγελία

d. σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων όπως έχετε διαθέσιμο IBAN λογαριασμού, κατά προτίμηση σε Alpha Bank ή Eurobank, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα της συναλλαγής όπως ορίζει η εκάστοτε τράπεζα που διαθέτεται λογαριασμό


2. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα για ολική ή μερική επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων της παραγγελίας σας.

3. Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων, τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως παρελήφθησαν. Θα πρέπει τα προϊόντα να φέρουν, σε άρτια κατάσταση, όλες τις ετικέτες που το συνοδεύουν.

Τα προϊόντα που πρόκειται να επιστρέψετε θα πρέπει να συνοδεύονται με τα σχετικά παραστατικά (π.χ. απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης) για τα οποία και έχουν εκδοθεί.

4. Δεν θα γίνονται δεκτά επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις.

5. Αν επιλέξετε διαφορετική μεταφορική εταιρεία, πλην της Γενικής Ταχυδρομικής, με την οποία έχουμε αποκλειστική συνεργασία, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής, όπως επίσης δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το χρόνο παράδοσης καθώς και την αρτιότητα στα επιστρεφόμενα προϊόντα.

6. Όταν γίνεται η παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων στο κατάστημα μας, γίνεται έλεγχος των ανωτέρω (παράγραφος 3 και 4) προϋποθέσεων και δρομολογήτε την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα η αποστολή των νέων προϊόντων, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, καθώς και θα σας αφαιρεθεί από το ποσό του προϊόντος - προϊόντων 3,00€ (κόστος επιστροφής χρημάτων).


Κόστος Αλλαγών

Αλλαγή μεγέθους προϊόντος - αλλαγή κωδικού προϊόντος

Αφού επικοινωνήσετε με τους τρόπους που αναγράφονται παραπάνω (παράγραφος 1. των επιστροφών) και εφόσον υπάρχει η διαθεσιμότητα, μας επιστρέφετε το προϊόν - προϊόντα με τη Γενική Ταχυδρομική με χρέωση δική μας, στα στοιχεία που θα βρείτε στην απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγιο πώλησης, παραλαμβάνουμε το προϊόν - προϊόντα και σας στέλνουμε τα νέα προϊόντα με χρέωση δικής σας 3,00€. Σε περίπτωση αλλαγής με κάποιο προϊόν μεγαλύτερης αξίας ενημερώνεστε για τη διαφορά που προκύπτει επιπλέον των 3,00€.